avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Evacuare locatari fara acte dupa adjudecare imobil ...
Discuție deschisă în Executare silită

Evacuare locatari fara acte dupa adjudecare imobil executare silita

Am cumparat o casa de la executari silite.
Casa este locuita de parintii proprietarului
Nici proprietarul nici parintii acestuia nu au domiciliul in aceasta casa.
Mai trebuie sa ma adresez executorului judecatoresc pentru evacuarea acestor persoane sau pur si simplu politia ?
Pe cale amiabila am incaercat dar mi s-a spus ca atat timp cat fostul proprietar nu e aici nu au ce discuta cu mine si normal ca fostul proprietar nu e de gasit.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:14, 13 Noiembrie 2018
Daca bunul imobil a fost obtinut prin licitatie publica,inseamna ca nu ati cumparat casa prin contract de vanzare cumparare ci ati adjudecat
In caietul de sarcini este consemnat ca imobilul este locuit ?
Legal,executorul judecatoresc are obligatia sa desfasoare toate demersurile inclusiv prin autoritati=politie,jandarmi pentru a va pune la dispozitie bunul adjudecat,inclusiv pentru evacuarea eventualilor locatari care fara drept legal folosesc spatiul adjudecat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adjudecatar...doresc evacuarea...este pacat? Emirac40 Emirac40 Am adjudecat o licitatie pentru un imobil, organizata de catre un birou de executori judecatoresti iar acum doresc evacuarea fostilor proprietari.Cine o face, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! care este cea mai simpla cale prin care reprezentantii ... Happyend Happyend Buna ziua! Care este cea mai simpla cale prin care reprezentantii asociatiei de proprietari pot fi obligati sa rezolve legal situatia datoriilor fostului ... (vezi toată discuția)
Datorii la intretinere pentru un apartament cumparat prin licitatie adriene adriene Buna ziua, Anul trecut in Octombrie am cumparat un apartament prin licitatie publica. Actul de adjudecare este datat in Octombrie 2016, insa am putut intra in ... (vezi toată discuția)