avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Adjudecatar...doresc evacuarea...este pacat?
Discuție deschisă în Executare silită

Adjudecatar...doresc evacuarea...este pacat?

Am adjudecat o licitatie pentru un imobil, organizata de catre un birou de executori judecatoresti iar acum doresc evacuarea fostilor proprietari.Cine o face, care este procedura, catre cine trebuie sa ma adresez?Este pacat sa doresti a evacua...??Si bineinteles...cat costa toata operatiunea?Care este termenul in care acestia sunt obligati a elibera apartamentul?
mda, personal nu am nimic cu ei, eu am cumparat apartamentul de la banca, banca l-a executat pe proprietar.
Problema este ca ...nu stiu cum sa-l scot din casa...
Executorul judecatoresc detine obligatia sa desfasoare acte si actiuni pentru punerea la dispozitie a bunului imobil adjudecat-inclusiv sa apeleze la autoritati=jandarmi,politie,cu scopul evacuarii spatiului
Deci, pana la urma este de datoria executorului care a organizat licitatia sa procedeze la evacuare?
Va multumesc pentru raspunsuri voi lua legatura cu cabinetul respectiv...trebuie sa le trimit o cerere de evacuare sau cum se trece concret la aceasta actiune de eliberare a spatiului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot evacua un imobil adjudecat la licitatie si cu politia? flash2000srl flash2000srl Am adjudecat un imobil prin licitatie publica de la un executor.Acesta a incheiat deja procesul de executare ,inainte de face evacuarea.Spune acum ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Evacuare locatari ContSters194995 ContSters194995 Buna ziua, In urmatorul caz: o casa este proprietatea parintilor. Casa este executata silit si adjudecata. In casa locuiesc, avand domiciliile acolo, copiii ... (vezi toată discuția)
Executare silita garantie imobiliara smarty67 smarty67 Buna ziua As dori sa ma ajutati si pe mine cu ceva informatii legate de o \"posibila\" executare silita. Cu doi ani in urma am contractat un credit de nevoi ... (vezi toată discuția)