smarty67 a scris:
am gasit urmatoarea modificare......" După articolul 578 se introduce un nou articol, articolul 578¹, cu următorul cuprins:
,,Art. 578¹. - Nicio evacuare din imobilele cu destinaţie de locuinţă nu poate fi făcută de la data de 1 decembrie şi până la data de 1 martie a anului următor, decât dacă creditorul face dovada că, în sensul dispoziţiilor legislaţiei locative, el şi familia sa nu au la dispoziţie o locuinţă corespunzătoare ori că debitorul şi familia sa au o altă locuinţă corespunzătoare în care s-ar putea muta de îndată. Dispoziţiile alin. 1 nu se aplică în cazul evacuării persoanelor care ocupă
abuziv, pe căi de fapt, fără niciun titlu, o locuinţă, şi nici celor care au fost evacuaţi pentru că pun în pericol relaţiile de convieţuire sau tulbură în mod grav liniştea publică.".....as vrea sa revin la ce am scris in primul mesaj si anume la faptul ca sunt perfect constient ca se va ajunge la executare silita insa eu chiar am nevoie de timp sa pot vinde eu imobilul....
Aceasta norma este menita sa protejeze detentorii imobilelor, avand in vedere ca, in
practica, deseori, datorita relatiilor precare existente intre partile din proces, actiunile in evacuare
sunt introduse luandu-se in considerare chiar posibilitatea evacuarii in perioada la care se face
referire prin aceasta dispozitie, avand, prin urmare, un scop sicanatoriu. Totusi, de dispozitiile
acestea nu se pot prevala detentorii care au o alta locuinta corespunzatoare si nici cei care ocupa
fara vreun titlu locuinta, precum nici cei care tulbura linistea publica sau pun in pericol relatiile
de convietuire."
Unde ati gasit aceasta prevedere? ... in Codul de procedura civila nu exista asa ceva ...:-/