@ancuta2003
Am vazut ca ati insistat, deschizand un alt topic pentru aceeasi problema. Poate va lamureste asta
(extras din Legea 202/ 2010):
38. Dupa articolul 578 se introduce un nou articol, articolul 578^1, cu urmatorul cuprins:
"Art. 578^1
Nicio evacuare din imobilele cu destinatie de locuinta nu poate fi facuta de la data de 1 decembrie si pana la data de 1 martie a anului urmator, decat daca creditorul face dovada ca, in sensul dispozitiilor legislatiei locative, el si familia sa nu au la dispozitie o locuinta corespunzatoare ori ca debitorul si familia sa au o alta locuinta corespunzatoare in care s-ar putea muta de indata.
Dispozitiile alin. 1 nu se aplica in cazul evacuarii persoanelor care ocupa abuziv, pe cai de fapt, fara niciun titlu, o locuinta, si nici celor care au fost evacuati pentru ca pun in pericol relatiile de convietuire sau tulbura in mod grav linistea publica."
Evacuat cu copii minori
odr1
stau in chirie si am primit avertisment sa eliberez apartamentul in 45 de zile, am doi copii minori si ii cresc singur.mie greu sa gasesc alta locuinta in asa ... (vezi toată discuția)