avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Despre ajutorul social
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Despre ajutorul social

Buna seara ...eu si sotul locuim impreuna cu mama soacra care este invalida de gradul 2...spuneti-mi va rog ; dinsei i se cuvine ajutor social in perioada rece a anului daca noi locuim cu ea?
La primaria din sat i sa spus ca nu poate beneficia deoarece noi locuim cu ea si ca pentru a beneficia de ajutor trebuie sa demonstreze ca ea se intretine singura ...(desi nustiu cum poti sa traiesti cu o pensie de invalid de 800 lei )ca singura isi pregateste de mincare desi este nevazatoare si este operata la ambele picioare si se deplaseaza cu cirjele ....trebuie sa arate la comisie ca avem bucatarii separate si ca facem focul in doua sobe ....
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 11:58, 13 Noiembrie 2018
Cred ca va referiti la ajutorul pentru incalzirea locuintei.
Persoana care solicita acest ajutor, depune o declaratie pe proprie raspundere privind componenta familiei, aici primarul are dreptate. Pe de alta parte chiar daca ar locui singura, soacra dvs. nu s-ar incadra in plafoanele de venituri, ar trebui sa aiba cel mult 615 lei pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor incazire handicap grav Angela Cerdeanu Angela Cerdeanu Buna ziua! Nu am inteles prea bine...si ma deruteaza niste termeni juridici... Matusa mea 89 ani are certificat handicap grav,cu insotitor,nu are alte ... (vezi toată discuția)
Rog un raspuns la urmatoarea situate : o persoana singura are ... Kolea41 Kolea41 rog un raspuns la urmatoarea situate : o persoana singura are urmatoarele venituri : 800 lei pensie de invaliditate gr.2; 625 lei indemnizatie de handicap ... (vezi toată discuția)
Ajutor energie electrica nistorsofia nistorsofia Din aceasta iarna 2013-2014 se vor acorda subventii si ptr. cei care se incalzesc cu energie electrica . Eu am o pensie de 566 si indemnizatie de handicap ... (vezi toată discuția)