avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ridicare topografica pe terenul vecinului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ridicare topografica pe terenul vecinului

Buna seara
Cu ocazia intabularii proprietarul in loc sa indice persoanei autorizate amplasamentul terenului pentru care detinea acte ( Titlu de Proprietate si Fisa de punere in posesie ) a indicat terenul vecinului (al nostu).
Persoana autorizata nu a verificat daca amplasarea terenului corespunde cu actele de punere in posesie si face ridicarea topografica pe tereenul vecinului .
Persoana de la primarie responsabila cu avizarea intabulari nu observa gresala si avizeaza intabularea dupa acea OCPI intocmeste dosrul. si terenul devine intabulat .
Dupa acea in noembrie 2017 proprietarul cere afisarea la primarie cum ca terenul este de vanzare atunci am aflaat toate acestea si am sesizat persoana autorizata si primaria care a oprit vinzarea terenului si ne-a promis ca rezolva problema.
Dupa acea Primaria ne-a trimis o adresa in care ne-a comunicat ca nu poate rezolva problema cum ca aceasta este competenta OCPI.
Proprietarul nu este dispus sa colaboreze la rezolvarea problemei spunand ca si-a intabulat terenul regulamentar
Cei de la OCPI spun ca nu pot face nimic.
Ce se poate face?
Va multumim

Alte discuții în legătură

Titluri de proprietate eliberate gresit de primarie ContSters206369 ContSters206369 buna dimineata ..... la eliberare unor titluri de proprietate si schite cadastrale existente gresite , (gresite ca si vecinatati si amplasare in teren , ... (vezi toată discuția)
Titluri gresite de primarie ContSters206369 ContSters206369 buna dimineata ..... la eliberare unor titluri de proprietate si schite cadastrale existente gresite , (gresite ca si vecinatati si amplasare in teren , ... (vezi toată discuția)
Limita de proprietate muresangab muresangab Buna ziua Va rog sa-mi dati niste sfaturi de specialitate in legatura cu problema mea. In anul 2006 am cumparat un teren de 500mp in stupini (brasov). ... (vezi toată discuția)