Bună seara,.
Apelez la experienta dvs...
Într-un proces care s-a judecat pe fond într-un singur termen, apoi am așteptat peste 6 luni motivarea, se afla acum în recurs. A fost tot un singur termen și a rămas în pronunțare. Au urmat 3 amânări de câte 14 zile, în total 1 luna și jumătate..
De câte ori se mai poate amana pronunţarea?
Este incredibil cum se poate sa stai într-un proces aproape 1 an si jumătate pentru doar 2 termene: unul la fond și unul la recurs. A durat mai bine de 6 luni pana la primul termen, apoi câteva amânări de câte 7 zile pana la pronunțarea pe fond, apoi peste 6 luni pana am primit motivarea, apoi 2 luni pana la termenul de recurs, apoi de 1 luna și jumătate este în pronunțare.
Din.experienta dvs mai este posibila încă o amânare,(sau mai multe?!?) după deja 3 amânări de câte 2 săptămâni?
Bună seara,
Sunt deja la a patra amânare a pronunţării. Pana acum am "beneficiat" de 3 amânări de câte 14 zile și acum o alta amânare de 7 zile.
Mi se pare deja prea mult....
A mai avut cineva amânări pentru 2 luni?
Am înțeles încărcarea mare a judecătorilor, dar chiar 2 luni pentru pronunțare?
Bună seara,
Am câștigat procesul în recurs. S-a admis recursul și s-a casat sentința. Instanta spune "in condiţiile dispoziţiilor art. 402 raportat la art. 396 alin. 2 Cod procedură civilă, prin punerea soluţiei la dispoziţia părtilor prin mijlocirea grefei instantei"
Vă rog, un sfat cu ceea ce trebuie sa fac în continuare. Trebuie scos Certificat de grefa, de unde îl scot, de la Curtea de Apel sau de la Tribunal?