avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Construcţie fără autorizaţie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Construcţie fără autorizaţie

Ce se poate întâmpla dacă construiesc o casă pe un teren intravilan, proprietete personală, pe bază de proiect, dar fără autorizaţii, ale căror obţinere este aşa de anevoioasă, de te te doare mintea,şi nu numai?
Cel mai recent răspuns: Istefan , utilizator 20:07, 13 Noiembrie 2018
Se considera contraventie si se sanctioneaza cu sume cuprinse intre 1.000 si - 100.000 lei
Am citit undeva, că s-a mai redus din cuantumul amenzilor, numai din păcate nu gasesc legea respectivă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am construit fara autorizatie de la primarie tarancon tarancon Am construit o baie si o bucatarie fara autorizatie de la primarie. Intrebearea mea este care ar putea fi amenda? Si daca acum dupa ce am construit eu reusesc ... (vezi toată discuția)
Individualizarea amenzii constructie fara autorizatie. am sesizat ... aidu aidu Individualizarea amenzii constructie fara autorizatie. Am sesizat Primaria, care a aplicat vecinilor amenda 5000 lei pt constructia fara autorizatie Art 26 ... (vezi toată discuția)
Probleme juridice cu autoritatile roxana si florin roxana si florin sunt intr-un litigiu cu vecinul meu pentru picatura strasinei . Mentionez ca am construit fara autorizatie de constructie, la momentul efectuarii constructiei ... (vezi toată discuția)