avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Nelamurire
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Nelamurire

Buna seara! Am o intrebare, mama mea a lucrat la o fabricA de incaltaminte, de mai multe luni fiind in concediu medical trecand printr-un tratament cu citostatice, apoi operatie de extirpare a sanului, in prezent fiind internata pt mai multe sedinte de radioterapie. Concediul medical i-a fost platita de firma pana acum vreo 3 luni cand au declarat firma in insolventa ulterior deschizand alta firma preluand toti angajatii mai putin pe ea. I s-a spus ca daca a fost in medical firma nu o preia ca angajat si ca nu mai au de ce sa ii plateasca concediul. Deci de vreo 3 luni nu mai are nici un venit. E ok ce au facut acesti patroni?

Alte discuții în legătură

Buna ziua! mama in varsta de 59 de ani ,este diagnosticata cu ... criss_291994 criss_291994 Buna ziua! Mama in varsta de 59 de ani ,este diagnosticata cu diabet de tip 2 cu insulina,are si probleme cardiace urmand tratament si in urma cu un an a fost ... (vezi toată discuția)
Pensie caz de boala DianaA27 DianaA27 Buna ziua, Unchiul meu lucreaza ca asitent personal pentru o persoana cu handicap. A fost diagnosticat cu o serie de probleme medicale: epilepsie,discopatie ... (vezi toată discuția)
Concediu medical -- buna ziua . fratele meu lucreaza la o firma de 4 ani. in iunie ... Dani6 Dani6 Buna ziua . Fratele meu lucreaza la o firma de 4 ani. In iunie 2020 i-au descoperit o tumoare la prostata in metastaza dar el a continuat sa lucreze chiar ... (vezi toată discuția)