avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Decont combustibil angajat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Decont combustibil angajat

Cum se poate deconta combustibil unui angajat care vine la locul de munca cu masina personala, in aceeasi localitate?? Multumesc

Alte discuții în legătură

Decontare combustibil masina personala dieter-adrian dieter-adrian Buna seara,vin si eu cu o mica problema. Lucrez intr-o fabrica specializata pe fabricarea produselor din cauciuc,silicon pentru diferite industrii ( ... (vezi toată discuția)
Decontare combustibil pentru avocati mlaap mlaap Parerile privind decontarea combustibilului pt avocati sunt impartite. Va rog sa imi spuneti daca pot deduce pe un pfa de avocat cheltuielile cu ... (vezi toată discuția)
Decontare transport - combustibil have have Va rog sa-mi spuneti care sunt criteriile de decontare a transportului, respectiv a combustibilulului in cazul in care fac naveta intre localitatea de ... (vezi toată discuția)