avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incadrare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incadrare

Buna ziua ,
ce incadrare se potriveste pentru o persoana care a terminat facultatea de geografie , program de studii planificare teritoriala ?Mentionez ca postul ce va urma a fi ocupat presupune sa mentina legatura cu cadastru si cei de la Cartea funciara , fara a interveni pe dosarele pe care le depune.

Multumesc pentru sprijin
Cel mai recent răspuns: elenamitrea , utilizator 12:06, 14 Noiembrie 2018
Se doreste post ce necesita studii medii sau superioare ?
Ultima modificare: Miercuri, 14 Noiembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
studii superioare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare carte de munca studii medii in loc de studii superioare catalina2008 catalina2008 Buna ziua, Am si eu o nelamurire legata de incadrarea pe cartea de munca. Lucrez de mai bine de 7 ani si mereu am fost incadrata pe cartea de munca pe un ... (vezi toată discuția)
Concurs angajare lidiaflorentina lidiaflorentina Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: am terminat fac de geografie specilizarea geografie, am participat la un concurs de angajare la Apele ... (vezi toată discuția)
Incadrarea in munca monique32 monique32 Ma numesc Monica şi lucrez intr-un spital. Acum 4 ani am absolvit cursurile postuniversitare de specializare in Informatică şi am fost incadrată la ... (vezi toată discuția)