avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concurs angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concurs angajare

Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: am terminat fac de geografie specilizarea geografie, am participat la un concurs de angajare la Apele Romane pentru postul de dispecer, am castigat si atunci cand am depus cerere sa mi se comunice data angajarii am primit prin posta o comunicare in care mi se transmitea anularea anularea concursului datorita modului de organizare si desfasurare si organizarea altui concurs in 60 de zile. Postul a fost scos la concurs dar nu imi primesc dosarul. In contractul colectiv de munca spun ca pentru postul de dispecer trebuie sa ai geografie. Ce pot face ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:10, 16 Martie 2015
Depuneti o solicitare in scris catre acea institutie pentru a va elibera dosarul depus. Sunt obligati sa va raspunda in termen de 30 de zile de la data inregistrarii petitiei.
Organizeaza acelasi concurs anulat si nu imi primesc dosarul sa particip la concurs. Concursul este pt functia de tehnician biroul dispecerat -aparare impotriva inundatiilor , iar eu am fac. Geografie specializarea geografie, acum imi cer adeverinta ca am specializarea hidrolog
Sunt obligati sa va primeasca dosarul, iar daca il respinge puteti depune contestatie.

Contestatiile cu privire la rezultatul selectiei dosarelor de inscriere se depun la secretarul comisiei de solutionare a contestatiilor in maximum doua zile lucratoare de la afisarea rezultatelor selectiei dosarelor de catre comisia de concurs.
Am sunat la personal si mi-a spus ca nu imi primeste dosarul pentru ca nu scrie pe diploma specializarea hidrologie si scrie geografie. Deci am facut facultatea degeaba? Eu nu ma pot angaja cu aceasta specializare ?
Ce conditii sunt prevazute pentru acel post ?

Alte discuții în legătură

Respingere dosar concurs sosobi sosobi buna ziua, va deranjez cu urmatoarea problema: -mi-am depus dosarul pentru participarea la un concurs de angajare pentru un post de Sef Serviciu ... (vezi toată discuția)
Echivalare studii lunga durata masterat Gvirgil Gvirgil Legea educatiei nationale nr. 1/2011 prevede: Art 153 (2) Diploma de absolvire sau de licentă a absolventilor învătământului superior de lungă durată ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri craciuneanumariana craciuneanumariana Colega cu care am concurat pentru ocuparea functiei publice de inspector,grad profesional asistent,post pe studii superioare,are la dosar o adeverinta care ... (vezi toată discuția)