Buna seara as dori sa va spun ca nu sunt vreo reaplatnică dar acum o lună am rămas fără locul de muncă si acum câteva luni am luat si eu un credit de nevoi personale de 3000 lei pentru propria nuntă ca să fiu cinstita iar acum m-am trezit terorizată de email-uri si telefoanele de la Credius cum că datorez 1140 lei si daca nu fac plată în 48h vor recurge la metode''legale"..cum pot proceda ?nici eu sau soțul meu nu avem bunuri sau ceva si când am făcut creditul am dat adresa de la apartamentul părinților mei..îmi e acum frică ori ca ma executa pe mine ori pe ai mei,ce să mai fac?am fost punctuală dar nici eu nu mă asteptam să rămân fără locul de muncă!Mulțumesc
Executarea silita nu poate fi împotriva părinților dumneavoastră, ea poate fi începută numai împotriva dumneavoastră. Având în vedere suma relativ mica care o datorați, va sfătuiesc să faceti tot posibilul sa o achitati pentru a nu ajunge la o eventuală executare silita, executare ce va comporta cheltuieli de executare ce vor cădea în sarcina dumneavoastră.
Cu considerație,
Av. Olteanu Ionuț
Da dar dacă nu am bunuri cu soțul meu pe ce poate să se bazeze si sa facă executarea silită?mentionez ca nu îmi pot găsi așa repede un nou loc de muncă si mereu am fost punctuală cu ratele.
Mai am o sigură curiozitate fapt ca nu le stiu pe toate..in ce sens ma așteaptă după ce încep executarea?..sa îmi oprească din salariu sau să am ceva un imobil,masina? Mulțumesc din nou frumos.