avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA cu norma fixa de venit pentru servicii IT
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA cu norma fixa de venit pentru servicii IT

Se poate deschide un PFA cu norma fixa de venit pentru servicii IT (cod caen 6201, 6202, 6203, 6209) daca nu am studii in domeniu dar am un curs de 6 luni in domeniul IT (diploma nu este acreditata) ? Sau diploma de la cursul de IT trebuie neaparat sa fie acreditata ? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:50, 15 Noiembrie 2018
Aici este chiar recomandat sa mergeti la chiseul de la registrul comertului sa-i intrebati concret daca ei recunosc ca buna acea diploma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe si probleme pfa ContSters66930 ContSters66930 Buna ziua, Am fost astazi sa depun actele pentru infintarea unui PFA. Vreau sa imi desfasor activitatea pe cod caen 6202 sau 6203... consultanta IT... Avand ... (vezi toată discuția)
Pfa in it (caen 6202) TomSlayer TomSlayer Buna ziua, as dori sa devin pfa in domeniul web (cod caen 6202) Dupa o vizita la Registrul comertului am aflat ca am nevoie de un act de certificare al ... (vezi toată discuția)
La infiintarea unei intreprinderi individuale, pfa cate coduri caen pot fi trecute mitdan67 mitdan67 va rog daca puteti sa-mi spuneti,: (1)- la infiintarea unei Intreprinderi Individuale, PFA cate coduri CAEN pot fi trecute Exista o restrictie ca numer ... (vezi toată discuția)