avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata regularizari CAS 2017
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata regularizari CAS 2017

Va rog un pic de ajutor; Am primit decizia de impunere CAS 2017 cu suma de plata 4000 lei si mai jos specifica ca daca platesc pana pe 15.12.2018 beneficiez de o bonificatie de 10% ;
Eu am facut numai plati prin internet banking si as dori sa stiu cum platesc aceasta regularizare;
Fac transfer bancar cu doar 3600 lei?
Si scriu la detalii Bonificatie 10%;
Sau platesc 4000 lei si apoi imi restituie Anaf-uf 400 lei?
Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Plati cu anticipatie regularizari 2017 steef steef Buna seara In luna nov. 2018 am primit de la anaf decizia de impunere regularizare pt impozitul pe venit si cas pt anul 2017. In subsolul paginii se specifica ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit 2018 marivan marivan In martie 2018 am încasat contravaloarea pt vânzarea unor acțiuni. In 21.07. 2018, am completat pe site-ul ANAF formularul declarației unice la capitolul ... (vezi toată discuția)
Plati partiale prin internet catre trezorerie DianaGherea DianaGherea Sunt PFA sistem real. As vrea sa fac plati partiale anticipate, prin internet banking, pentru CAS si CASS catre conturile de trezorerie ANAF. Adica, in ... (vezi toată discuția)