avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Plati cu anticipatie regularizari 2017
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Plati cu anticipatie regularizari 2017

Buna seara
In luna nov. 2018 am primit de la anaf decizia de impunere regularizare pt impozitul pe venit si cas pt anul 2017. In subsolul paginii se specifica faptul daca suma e platita pana la 15 dec 2018 se obtine o bonificatie de 10%. Am platit cu 10% mai putin pana la 15 dec si astazi am primit somatie pt exact acei 10% pe care nu i-am platit (bonificatia)
Care este situatia?Nu a mai fost acea bonificatie?Care este cadrul legal?
Va multimesc.
Ultima modificare: Duminică, 14 Iulie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:16, 14 Iulie 2019
Trebuie sa mergeti cat mai urgent la ei la inspectorii de la finante cu decizia primita sa vedeti cum sta treaba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cu anticipatie impozite si taxe steef steef Buna ziua Am primit de la anaf decizia de impunere impozit pe venit 2017 si cas 2017(regularizari). In decizie se precizeaza ca sumele sint de plata pina la ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit 2018 marivan marivan In martie 2018 am încasat contravaloarea pt vânzarea unor acțiuni. In 21.07. 2018, am completat pe site-ul ANAF formularul declarației unice la capitolul ... (vezi toată discuția)
Plati declaratie unica steef steef Buna ziua Pt plata cas, cass si impozit pe venit pe anul 2018 conform formularului unic se obtine o bonificatie de 5% pt plata pina la 15 dec 2018 plus ... (vezi toată discuția)