avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie de intretinere

Ma puteti ajuta cu un model de cerere pt pensie de intretinere a minorilor,si cu ordonanta presedentiala pt aceasta pensie?
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 09:38, 15 Noiembrie 2018
Gasiti pe google sau apelati la un avocat
Înfăptuirea actului de justiție nu se realizează pe modele! Avocații își fac acțiunile în funcție de fiecare speță, nu există modele decât cele de pe google; varianta optimă ar fi să apelați la serviciile unui profesionist.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune mihaelapetrescu63 mihaelapetrescu63 Am fost inselata la repararea acoperisului. Am dat 8500 lei pentru materiale si mi-au fost aduse fara factura. La solicitarea unei facturi detaliate mi s-a ... (vezi toată discuția)
Intretinere minor ivanflorentina50 ivanflorentina50 cum pot sa obtin si eu sau sa formulez o cerere de ordonanta presedentiala pentru a obliga la plata intretinerii unui minor (vezi toată discuția)
Pensie intretinere pentru copii in timpul casatoriei Consilier juridic Dana Maxim Consilier juridic Dana Maxim Are cineva un model de actiune pt pensie de intretinere in timpul casatoriei? (vezi toată discuția)