avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie intretinere pentru copii in timpul casatoriei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie intretinere pentru copii in timpul casatoriei

Are cineva un model de actiune pt pensie de intretinere in timpul casatoriei?
avem pe google sufiente numai ca trebuie ca orice model de pe google, foarte mult modificat.
pentru ca esti jurist, cererea este simpla.
ceri pensie, pentru ca a parasit unul din ei domiciliul
motivati in fapt motivele pt care solicitati pensie de intretinere.si apoi precizati temeiul de drept al cererii.
Pe cale de ordonanta presedintiala, pana la solutionarea cauzei in fond , in mod definitiv si irevocabil, instanta de judecata poate dispune asupra incredintarii copilului minori si a pensiei de intretinere, luand masuri vremelnice.

Judecata e facuta de urgenta si cu precadere.
Consider ca , in acest mod , sunt clarificate anumite aspecte cu privire la separatie.

Desigur, pensia de intretinere, insa , poate fi stabilita si pe calea dreptului comun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul familiei ganya ganya in afara de actiune de divort ce am mai putea face in cazul in care mama abandoneaza familia ? (vezi toată discuția)
Hotarare pe calea ordonantei presedintiale nerespectata madalina34 madalina34 sunt in divort,am o fetita de 3 ani jumatate,am parasit domiciliul de 4 luni cu aceasta,locuiesc la mama mea,fetita frecventa gradinita,se acomodase bn,pana ... (vezi toată discuția)
Informare despre ordonanþa preºedinþialã rodica_post rodica_post [u]Ce este ordonanţa preşedinţială? [/u] Ordonanţa preşedinţială,este o procedură specială în temeiul căreia, instanţa de judecată poate ... (vezi toată discuția)