avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... fond funciar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

fond funciar

BUNA ZIUA / ma numesc TIGANUS M locuiesc intro com. din jud. VRANCEA ; MA confrunt cu urmatoarea problema ;in anul 1990
fostul C.A.P. mi-a atribuit o suprafata de 1000mp pentru construirea unei locuinte in tarlaua X parcela cadastrala Z PE acelasi amplasament in anul 1999 fostul proprietar obtine un titlu de proprietate pe o suprafata mai mare cu 3000mp decit figureaza in documentatia cadastrala cu vecinatai incorecte (eu nefiind vecin cu el]
ULTERIOR respectivul proprietar a dat in judecata COMISIA locala pentru modificarea vecinatatilor urmarind astfel si acapararea altor parcele ce nu sint trecute in titlu,printre care si un drum de exploatare agricol astfel intregindusi surafata pe care o are trecuta in titlu .Acest lucru AFECTIDUMA ,eu fiind vecin cu drumul de exploatare.
Mentionez ;respectivul proprietar face parte din comisia locala de aplicare a legii18|1991
CE MA INDRUMATI SA FAC.CUM SA PROCEDEZ?
va multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Iunie 2010
tiganus2007, utilizator

Alte discuții în legătură

Intrebare tiganus2007 tiganus2007 BUNA ZIUA. AM SI EU O PROBLEMA IN CARE VREAU SA FIU LAMURIT; IN ANUL 1998 S-A EMIS UN TITLU DE PROPRIETATE PENTRU OSUPRAFATA DE TERN XXX IN PARCELA 1111 ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate gresit ionraducanu ionraducanu Buna ziua, va rog sa postati sfaturi, opinii cu privire la urmatoarea speta: In anul 2004, socrului meu i-a fost eliberat un titlu de proprietate ... (vezi toată discuția)
Fond funciar tiganus2007 tiganus2007 BUNA ZIUA. AM SI EU O INTREBARE ; UN DRUM DE EXPLOATARE AGICOLA POATE FI PROPRIETATEA CUIVA? mentionez ;acest drum apare pe harta cadastrala ca D.E .iar ... (vezi toată discuția)