avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prenatal

Buna ziua, am și eu o nelămurire. Eu am avut medical de la medicul ginecolog pana sa intru in prenatal, contractul de munca îmi expira in data de 21.11.2018, asta fiind peste 6 zile. Eu momentan sunt in prenatal, am 37 saptamani de sarcina. Cum ar trebui sa procedez acuma? Mulțumesc mult
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:12, 15 Noiembrie 2018
Pe 21.11.2018, c.i.m. va inceta de drept .. situatie in care aveti doua posibilitati :
- va inscrieti la somaj. Din somaj se poate intra in concediu de maternitate si apoi in CCC.

Cererea pentru intrarea in CCC se va depune la AJOFM, iar actele la Primaria in raza careia domiciliati.

sau

- mergeti la Casa de asigurari de Sanatate pentru a fi luat in plata concediul de maternitate , dupa care veti intra in CCC.
Ultima modificare: Joi, 15 Noiembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficiez de indemnizatie cc? Ana Denisa Ana Denisa Buna ziua! Ma numesc Ana.Sunt insarcinata in luna a sasea,iar contractul meu a fost pe perioada determinata ,incheindu- se ieri 14 iunie 2019. Mentionez ca am ... (vezi toată discuția)
Viitoare mamica miki_mariana miki_mariana Buna ziua.momentan sunt in somaj din decembrie in luna asta mai bine zis saptamana ce vine o sa intru in prenatal,intrebarile sunt asa: 1pe luna lui ... (vezi toată discuția)
Contract pe perioada determinata in sarcina nicoletadumitrascu nicoletadumitrascu Buna ziua, Lucrez la o firma cu contract individual de munca pe perioada determinata de la 22.06.2016 urmând sa înceteze pe 21.07.2017. Menționez ca sunt ... (vezi toată discuția)