Buna ziua,
Contul meu nu este blocat. Il pot accesa. Poate nu m am exprimat eu corect, am acces la cont, imi pot vedea fondurile pot schimba, vinde sau cumpara BNK o moneda erc20 ( erc20 fiind un protocol) care este listata pe spectrocoin. Problema este ca pe langa BNK mi am transferat si ROCK2 dintr un alt cont de asemenea un token erc20 stiind ca portofelul este compatibil. Acum, ei imi spun ca pot sa imi folosesc cum vreau token urile BNK dar nu si ROCK2 doarece nu este listata la ei pe platforma. Desi fondurile le pot vedea in balanta pe etherscan.io sau ethplorer.io pot tranzactiona doar BNK nu si ROCK2. Ca sa le pot manageria as avea nevoie doar de private key ul de la portofelul meu ETH, desi ORICE portofel ETH are un private key prin definitie ei refuza sa mi l dea pe cel ce apartine contului meu. Ei ar putea in orice moment sa imi transfere inapoi token urile , m am oferit sa le platesc si o taxa speciala pentru asta dar tot refuza spunandu mi ca desi portofelul este erc20 compatibil nu imi pot transfera token urile ROCK2 sau oferi private key ul de la portofel pentru a mi le muta singur.
Sper ca am clarificat putin mai bine situatia in care ma aflu.
Multumesc pentru interes.
Zi buna
tgeorgescu a scris:
Ordinul de plata poate fi doar in moneda nationala din tara respectiva.
Pe urma, v-ati uitat la Conditii Generale sau Termeni de Serviciu care sunt regulile acestui website? Aceste reguli nu au voie sa incalce legislatia din tara in care isi au ei sediul.
Pe spectrocoin a da un nume fals conduce la blocarea contului. De asemenea, a folosi mai mult de un card virtual si un card real duce la blocarea contului. A folosi identitati multiple pentru aceeasi persoana reala duce la bocarea contului. Daca nu exista motive temeinice pentru deblocarea conturilor, sumele se confisca.
Cardurile au limite banesti care nu pot fi depasite, ele difera intre cardurile verificate si cele neverificate.
Astea sunt obligatiile lor conform legislatiei contra spalarii de bani din tara respectiva.
Opiniile daca spectrocoin ar fi escrocherie sunt impartite, eu nu sunt nici contra lor, nici pentru.