avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Metri patrati mai mult decat in Carte funciara!Ajutor ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Metri patrati mai mult decat in Carte funciara!Ajutor va rog!

Buna seara la toata lumea,as vrea sa scriu pe scurt ce problema am,daca ma puteti ajuta cu un raspuns va multumesc din suflet!
Vreau sa cumpar o casa in brasov,ne-am inteles la un pret, in anunt scrie 300mp ,dar in carte funciara scrie 184mp.
L-am intrebat pe proprietar de ce este diferenta de mp2?
A raspuns ca bunicul lui a avut la inceput vreo 600 mp acolo,dar pe timpul lui ceausescu ,au venit si i-a luat terenul si a construit 2 blocuri langa el laterale, si in spatele casei au facut parcare , tot pe fostul teren al lui.
Acum el a mutat gardul mai incolo cu vreo 5 metri, si asa acum el are ingradit pe teren mai mult decat in acte.
Acum eu sincer nu stiu ce inseamna asta,ma va deranja cand o sa trec casa pe numele meu?se vor face masuratori din nou cand voi inscrie casa pe numele meu?
Ma va incomoda pe mine intr-un fel sau altul?sau ma va pune sa mut gardul inapoi?
Mentionez ca in carte funciara este doar 184 mp, si in realitate proprietarul mia spus ca sunt 280mp!
Nu vreau sa ma leg la cap fara sa ma doara,si nu vreau probleme,este prima casa a noastra si nu as vrea sa pierd niste bani,sau alte batai de cap..va rog sa mutati daca nu am postat unde trebuie.
Va multumesc din suflet pt ajutor,o seara frumoasa

Alte discuții în legătură

Cum obtin actele pe teren. cage200 cage200 Buna seara, Sa incep si eu povestea de la inceputuri. Anul 1977, parintii mei se decid sa \\\\"cumpere\\\\" pamant pentru constructie casa. Au platit 300 ... (vezi toată discuția)
Sa cumparam o casa cu teren mai mare decat in cf? la ce riscuri ne supunem? utilizator002 utilizator002 Dorim sa cumparam o casa, parte din duplex. Ne-am inteles cu proprietarul la pret si l-am informat ca, inainte de a semn un ante-contract, vom vrea sa apelam ... (vezi toată discuția)
Suprapunere cadastrala Emanuel88 Emanuel88 Vreau sa ma lamuresc cu ninste chestiuni. Se da o zona buna a unui oras, un terer de 1550 mp2 cu 3 imobile construite, proprietate privata, personala etc. Din ... (vezi toată discuția)