avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare apartament cu credit ipotecar.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare apartament cu credit ipotecar.

Buna ziua,ma numesc Florin si as dori sa cumpar un apartament.Actualul proprietar la cumparat cu o parte bani cash si o parte credit ipotecar.Eu as dorii sa achit proprietarului banii cash si sa transfer creditul de pe numele lui pe numele meu si sa-l achit in decursul a cativa ani.Credeti ca se poate face asa ceva ?Ce pasi trebuie urmati.Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Eu impreuna cu fata mea (majora) dorim sa cumparam o garsoniera.intreb: ... convoyeur2004 convoyeur2004 Eu impeuna cu fata mea (majora) dorim sa cumparam o garsoniera.Intreb: 1-putem trece pe actul de V-C numele meu dar si al fetei mele? 2-putem specifica in ... (vezi toată discuția)
Cum afecteaza o datorie cumpararea unui teren adrianarr adrianarr Buna ziua ! As avea o intrebare legata de cumpararea unui teren . Situatia este astfel : sotul a luat un credit de nevoi personale negarantat cu nimic inainte ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament prima casa FlorinIS83 FlorinIS83 Buna seara. In 2009 am achizitionat un apartament prin programul Prima Casa. Acum, dupa aproximativ 9 ani, vrem sa il vindem pentru a cumpara o casa. Am gasit ... (vezi toată discuția)