avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... M-am rasturnat cu masina
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

M-am rasturnat cu masina

Buna ziua , acum 2 zile m-am rasturnat cu masina. In autovehicul eram eu si alti doi prieteni . Unul dintre ei a suferit o fractură de rotula deplasată si e nevoie de operatie. Părinți lui mi-au cerut foarte mulți bani (el fiind minor) in jur de 10.000 de lei , eu nu am de unde sa ii dau atatia bani si vor sa ma dea in judecata. Cele mi se poate întâmpla în instanță?
Cel mai recent răspuns: Ionuț Olteanu , Avocat 11:58, 18 Noiembrie 2018
Daca persoana vatanata are mai mult de 90 de zile de ingrijiri medicale o sa fiti cercetată într-un dosar penal urmand să fiți trimisa in judecata ,și eventual condamnată, cu privire la infracțiunea de vătămare corporală din culpa, iar despăgubirile vor fi achitate de societatea de asigurari.
Daca persoana vatamata nu are mai mult de 90 de zile de îngrijiri medicale, despăgubirile pot fi solicitate pe cale civila, urmând că dumneavoastră să solicitați chemarea în garanție a societății de asigurări, aceasta fiind obligată la plata despăgubirilor către victima accidentului. Aceste proceduri sunt complexe, astfel va sfătuiesc să vă angajați un avocat. Succes!
Cu consideratie,
Av. Olteanu Ionuț

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident Sorin Stan Sorin Stan Buna seara! O sa trec direct la subiect. Pe data de 06.11.2018 am fost victima unui accident rutier care a avut loc pe Camil Ressu colt cu piata Râmnicu ... (vezi toată discuția)
Accident rutier usor groberto groberto buna ziua.. sunt vinovat de neacordare de prioritate intr=un accident rutier . am rca valabil (itp-ul nu era valabil in ziua respectiva ,insa am inteles ca nu ... (vezi toată discuția)
Accident-vatamare corporala ely86 ely86 In urma cu o saptamana am provocat un accident de circulatie in urma caruia victima a suferit o fractura de femur stang si fractura incheietura mana ... (vezi toată discuția)