avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa poluare

Am făcut o cerere de recuperare a taxei de poluare , dar firma nu mai exista , fiind radiată in 2012 . Cum se procedează , pentru ca cei de la ANAF întârzie răspunsul .
Ultima modificare: Duminică, 18 Noiembrie 2018
CONS. JURIDIC, utilizator

Alte discuții în legătură

Taxa auto - inmatriculare auto Leontopodium Leontopodium Buna! Am executat silit o masina care este din 2004/2005. A mai avut un proprietar in 2007 si cei de la care am luat-o o cumparasera in 2009. Nu stiu daca ... (vezi toată discuția)
Cont bancar pentru taxa de poluare mikky_9 mikky_9 Buna ziua! As dori o informatie:vreau sa solicit restituirea taxei de poluare pentru autovehicule iar ANAF cere un cont bancar la care sa fiu titular.In ... (vezi toată discuția)
Refux restituire taxa prima inmatriculare miki72 miki72 Buna ziua! Am primit acasa \'\'Decizia de respingere a cererii de restituire a sumelor reprezentand taxa speciala pentru autoturisme si autovehicule,taxa de ... (vezi toată discuția)