avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cont bancar pentru taxa de poluare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cont bancar pentru taxa de poluare

Buna ziua!
As dori o informatie:vreau sa solicit restituirea taxei de poluare pentru autovehicule iar ANAF cere un cont bancar la care sa fiu titular.In acest moment nu am cont bancar insa am un angajament de plata cu compania de recuperare Kruk,la care imi platesc ratele la zi.Daca imi fac cont pentru taxa de poluare,firma de recuperare are dreptul sa imi puna poprire pe ea?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 11:48, 25 August 2018
Depinde de ce e stipulat in angajament. Daca se specifica ca firma de recuperare poate dispune reluarea executarii oricand - fara o notificare prealabila sau fara ca dvs. sa intarziati la plata ratelor - ar fi posibil. Pe de alta parte, poate dura ceva timp pana se sesizeaza ca dvs ati deschis un cont bancar.
Nu se stipuleaza asa ceva,spune doar ca in cazul in care eu nu platesc ratele la timp,contractul se reziliaza.Problema mea e ca nu as deschide cont la banca,pentru ca nu folosesc si platesc taxe si comisioana degeaba.De ce nu pot primi taxa cash,in mana asa cum am platit-o?Oricum,multumesc pentru raspuns!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aici trebuie discutat cu ANAFul. Vedeti ca exista banci care nu percep comisioane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Dana_Abarjan Dana_Abarjan Buna ziua, Am nevoie de un sfat. Am facut un credit in 2008 de 17.000 de lei la BCR, din care am platit 9.600 de lei, dar am ramas fara loc de munca in ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez taxa de poluare in urma unui accident cu dauna totala? StoicaGeorge StoicaGeorge Buna ziua. Rog pe cineva care a fost sau este in situatie ca si mine ca sa ma ajute cu un sfat cat mai rapid. Sunt proprietarul unui autoturism care in urma ... (vezi toată discuția)
Probleme legate de trecerea de la executarea silita bancara la executarea silita judecatoreasca znicolae9 znicolae9 In 2008 am facut un credit de nevoi personale, in euro, fara ipoteca. In 2010 am devenit somer si am incetat ptr cateva luni plata ratelor, motiv ptr care ... (vezi toată discuția)