avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizie corecta?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizie corecta?

o decizie de concediere este corect intocmita daca incetarea cade intr-o zi nelucratoare respectiv duminca(01.11.2009)??
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 22:03, 13 Noiembrie 2009
da=D>, daca a fost respectat nr de zile lucratoare de preaviz , de la acea data cim nu mai produce efecte

aveti termen de contestare a deciziei de 30 zile de la comunicare in cazul in care considerati ca va lezeaza drepturile :">
ok am inteles
ptr un sef serviciu marketing ce preaviz ar trebui sa am?
Uitati-va pe contarctul individual de munca pe care l-ati semnat. In mod normal preavizul este de 20 zile lucartoare.
~ Conținut șters la cerere ~
Nu e corect intocmita! Preavizul este calculat pe zile lucratoare, iar Duminica e zi libera!Atacati-o in instanta in 30 de zile

Alte discuții în legătură

Data concediere colectiva nicusan nicusan daca vreau sa concediez la sfarsitul anului prin concediere colectiva un nr destul de mare de salariati, vreau sa stiu cand este bine sa incetez CIM la 30.12 ... (vezi toată discuția)
Data emitere decizie de concediere cf. art. 65 (1) ela-ela ela-ela Buna ziua, As dori o lamurire asupra urmatorului aspect: In perioada urmatoare la soc. unde activez urmeaza sa se faca concedieri indiv.. Preavizul ar ... (vezi toată discuția)
Demisie datata in zi nelucratoare rrramor rrramor Pot inchide un CIM pe baza unei demisii pe care angajatul a datat-o cu data unei zile nelucratoare? Cand o pot inregistra eu in registratura? Multumesc (vezi toată discuția)