avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Relații PFA și S.C.
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Relații PFA și S.C.

Bună ziua,
Vreau să mă interesez dacă este legal să ai o societate comercială, la care ești și administrator unic iar în același timp să deschizi și un PFA cu același obiect de activitate ca și societatea și să prestezi servicii, ca PFA, către societatea ta. Menționez că la societate mai este un alt asociat dar acela nu este administrator.
Ultima modificare: Luni, 19 Noiembrie 2018
antalkafka, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:05, 29 Noiembrie 2018
Sa nu cumva cei de la finante sa reconsidere activitatea independenta a pfa-ului in una dependenta, adica o evitare a unui contract de munca si sa va puna sa platiti din urma impozitele ca la un contract de munca..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii persoana fizica neautorizata Andrei72001 Andrei72001 Buna seara, doresc sa inchiei un contract de prestari servicii intre mine (persoana fizica neautorizata) si o persoana juridica. Activitatea pe care o desfasor ... (vezi toată discuția)
Carte de munca dorela dorela Daca am un PFA pot sa lucrez la o alta firma cu contract de prestari servicii? Daca DA as vrea sa stiu care sun contributiile pe care trebuie sa le platesc si ... (vezi toată discuția)
Activitate independenta gabriela-jupanschi gabriela-jupanschi Buna dimineata. Am nevoie de putin ajutor, sau de un sfat. Am o societatea la care sunt actionar, administrator si angajat. Domeniul in care societatea isi ... (vezi toată discuția)