avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Achizitii publice
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Achizitii publice

Care ar fi urmatoarea procedura in cazul in care am o achizitie simplificata , pe care am incarcat-o in sistem SICAP de doua ori si o data am prelungit-o? Pot sa fac o negociere fara publicare in prealabil? In ce consta aceasta negociere ?Pot sa fac un contract direct cu o firma care accepta pretul , fara sa fac modifcari ?
Ultima modificare: Luni, 19 Noiembrie 2018
baza, utilizator

Alte discuții în legătură

Achizitie directa- oug 34/2006 Filip Alexandru Filip Alexandru In art 18 OUG 34/2006 Art. 18 (1)Procedurile de atribuire a contractului de achiziţie publică sunt: a)licitaţia deschisă, respectiv procedura la care ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, institutia x a achizitionat prin sicap (achizitie ... MariusAni MariusAni Buna ziua, Institutia X a achizitionat prin SICAP (achizitie directa) produsele Y in valoare de Z lei. Inainte de a demara procedura am discutat la telefon ... (vezi toată discuția)
Cum se face negocierea in cazul s-au depus doar oferte inacceptabile din punct de vedere al pretului zinates zinates Cf art 110 alin 1 lita) din oug 34/06, avand o singura oferta inacceptabila depusa( pret mai mare cu 20%) as vrea sa fac negociere cu ofertantul , fara sa ... (vezi toată discuția)