avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... uscătoria de bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

uscătoria de bloc

Uscătoria scării în care locuiesc este ticsită cu tot felul de lucruri (anvelope, biciclete, cărucioare pentru copii, cofraje de ouă cu ouă, mobilier divers, fiare și componente auto defecte etc.) pe care le consider inadecvate față de scopul și destinația acestei camere: uscarea rufelor spălate de oricare dintre locuitorii scării (proprietari/chiriași).
Deși ne confruntăm cu această situație, soția continuă cu uscarea rufelor în această cameră, deși, după acest proces, rufele au deja mirosuri specifice, numai de detergent și balsam NU!!!
Ce se poate face în această situație și care este calea legală pentru a-i determina pe cei care sunt tupeiști prin acțiunile lor?
Cel mai recent răspuns: valeriandinu , utilizator 21:15, 19 Noiembrie 2018
Ati putea initia o actiune in instanta avand ca obiect obligarea locatarilor de a nu mai depozita respectivele obiectele. Ati putea totusi sa incercati sa rezolvati pe cale amiabila, sau eventual sa discutati cu administratorul blocului care sa le solicite cele invederate de dvs.
Uscatoria reprezinta parte comuna condominiu
Autoritatile nu permit depozitarea in partea comuna de condominiu de bunuri cu risc
Sesizati ofocial presedintele de asociatie care are obligatia sa respecte dispozitiile in vigoare si sa dispuna masurile necesare pentru dezafectare bunuri personale din partea comuna din imobilul de locuit in comun
Am sesizat președintele și, nimic!!! Ce obligații are acesta în cazul de față?
Care este prevederea legală în baza căreia locatarii care abuzează de uscătorie pot fi sancționați sau unde mai pot face sesizare?
Unde mă pot documenta, pentru justificarea eventualei sesizări, despre destinația uscătoriei și interzicerea utilizării acesteia în scopul depozitării de bunuri?
Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua!locuiesc intr-un bloc cu 4 etaje, iar uscatoria de ... FOSYPRIL FOSYPRIL Buna ziua!locuiesc intr-un bloc cu 4 etaje, iar uscatoria de rufe este la etajul 4.Acum 10 ani cand m-am mutat aici in scara uscatoria a fost in ultimul hal.Eu ... (vezi toată discuția)
Lmposibilitatea utilizarii spalatoriei/uscatoriei MarleneC MarleneC Ce am de facut in situatia in care o familie a depozitat in spatiul spalatoriei scarii de la ultimul etaj cu pneuri, biciclete si alte lucruri care fac ... (vezi toată discuția)
Exista lege care sa interzica uscarea rufelor in podul blocului? Anileda Ealocin Anileda Ealocin Buna ziua! Am si eu o intrebare sa va adresez: este interzis de lege sa usuce locatarii unui bloc rufe in pod? Podul are acoperis, dar este aerisit. ... (vezi toată discuția)