avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu proprietate

Acum 40 de ani bunicii mei au cumparat un teren de la o sora a bunicii facand doar o chitanta de mana. Acestia au construit o casa pe acel teren inregistrand o la primarie eliberandu se schita casei cu tot cu vecini..precizez ca toate taxele si impozitele sunt platite la zi de bunica mea..Cum ad putea obtine titlul de proprietate deoarece secretarul primariei nu vrea sa semneze pt a se elibera spunand ca nu stie al cui este terenul unde a fost construita casa .Vreau sa va spun ca bunica nu mai are acea chitanta..va multumesc si astept un raspuns
va trebui sa introduceti o actiune in instanta, avand ca obiect uzucapiune.
dar, trebuie neaparat sa aflati cine avea initial titlu de proprietate pe acel teren

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate Cataolteanu Cataolteanu In 1970 bunicii mei au construit casa pe un teren cumparat de la sora bunicii printr o chitanta de mana. Precizez k chitanta nu mai exista aceasta fiind ... (vezi toată discuția)
Dobandire act de proprietate sebastianSud sebastianSud As avea nevoie de ajutorul cuiva in legatura cu dobandirea actului de proprietate pentru un teren intravilan pe care s-a construit si o casa. Terenul a fost ... (vezi toată discuția)
Dobandire teren prin chitanta de mana Bargeo11! Bargeo11! Buna ziua,in 1990 bunicul meu a achizitionat un teren cu chitanta de mana facuta la primarie(dar fra nr de inreg) cu doi martori,intre timp sa eliberat titlu ... (vezi toată discuția)