avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 341 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Echivalare studii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Echivalare studii

Buna ziua, sunt asistent medical generalist si lucrez ca asistent radiolog in imagistica (rmn). S a dat cumva vreo lege cum ca fără școala de asistent radiolog sa nu poți lucra in imagistica? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Schimbare functie IulianRD IulianRD Un salariat care are contract de munca inregistrat cu functia de a[b]sistent medical generalist ( cod cor 222101)[/b] a obtinut o noua specializare: ... (vezi toată discuția)
Facultate pentru asistenti medicali sisisi sisisi sunt asistent principal radiolog la un spitalșam absolvit scoala postliceeala sanitara,profil generalist am dat un examen de confirmare pe radiologie,si ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. sunt elevă a Școlii postliceală sanitară carol ... IOM15 IOM15 Bună ziua. Sunt elevă a Școlii Postliceală Sanitară Carol Davila, specializare Asistent Medical Generalist si am 25 de ani și nu am copiii. Vă rog ... (vezi toată discuția)