avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbare functie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbare functie

Un salariat care are contract de munca inregistrat cu functia de asistent medical generalist ( cod cor 222101) a obtinut o noua specializare: asistent medical radiologie - imagistica medicala.
Pot face un act aditional de modificare a functiei din "asistent medical generalist" in "asistent medical radiologie - imagistica medicala" in conditiile in care nu exista cod cor pentru noua functie ?
Daca da, ce trebuie specificat in actul aditional ?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:44, 18 Martie 2014
se poate face act aditional.
In actul adititional mentionez ca se schimba functia din: asistent medical generalist - cod cod 222101 in asistent medical radiologie si imagistica medicala ... cu ce cod COR ?
Sau nu mai trebuie trecut codul ?
Intreb asta pentru ca in Revisal nu exista COD COR pentru asistent medical radiologie si imagistica medicala ...
Daca nu exista codul COR , in revisal veti completa o functie asemenatoare si veti scrie la alte detalii ca va ocupa functia in cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare cor conform ordin 123/123/2015 crenguta79 crenguta79 Buna ziua. Incepand cu 09.03.2015 a fost introdus cod COR pentru postul de asistent medical radiologie, iar incepand cu mai 2016 a fost modificat si Revisalul ... (vezi toată discuția)
Schimbare incadrare in cim Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA Un salariat asistent medical generalist ii corespunde cod cor 222101.A promovat examenul de asistent medical principal.Codul COR pentru aceasta functie este ... (vezi toată discuția)
Act aditional modificare post lpanait lpanait Buna ziua, In conditiile in care unui angajat i se modifica postul, dar functia si codul COR al functiei de incadrare raman neschimbate, cum este corect sa ... (vezi toată discuția)