avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificare COR conform Ordin 123/123/2015
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificare COR conform Ordin 123/123/2015

Buna ziua.
Incepand cu 09.03.2015 a fost introdus cod COR pentru postul de asistent medical radiologie, iar incepand cu mai 2016 a fost modificat si Revisalul si au fost introduse noile coduri COR.
Salariatii angajati pe postul de asistent medical radiologie, inainte de modificarea COR, ii inregistram in Revisal pe postul de asistent medical generalist. Acum ca am cod COR si pentru radiologie, o sa le modific si in Revisal.
Intrebarea mea este cu ce data sa fie valabila modificarea:
- cu data angajarii (ei fiind angajati in contractul de munca pe postul: "asistent medical generalist (radiologie)" conform diplomei si Certificatului de membru al Colegiului Asistentilor)
- cu data de 09.03.2015, de cand a fost adaugat in COR codul pentru asistent medical radiologie,
-sau cu data de 01.05.2016, data introducerii in Revisal a noilor coduri ?
Va multumesc pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:36, 8 Iunie 2016
Cu data mentionata in actul aditional de modificare .
Multumesc pentru ajutor!

Trebuie facut act aditional? La un alt post, de "agent interventie si paza" s-a schimbat denumirea in "Agent de securitate interventie", pastrandu-se codul COR. Revisalul mi-a modificat singur denumirea la prima modificare pe care am facut-o pentru salariatul respectiva, adica la 01.05.2016 (modificare salariu).

Asistentii de radiologie erau si pana acum angajati tot pe radiologie, doar ca acum am cod COR adecvat. Corect ar fi ca functia sa apara ca asistent radiologie de la data angajarii, lor fiindu-le necesara si vechimea in domeniu, pentru a-si da diverse examene...
Daca totusi ar trebui facut aditional, pot sa trec data de la care este valabila modificarea data angajarii , adica in urma cu 3-5-10 ani?
Puteti sa mentionati acea data .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare functie IulianRD IulianRD Un salariat care are contract de munca inregistrat cu functia de a[b]sistent medical generalist ( cod cor 222101)[/b] a obtinut o noua specializare: ... (vezi toată discuția)
Act aditional modificare post lpanait lpanait Buna ziua, In conditiile in care unui angajat i se modifica postul, dar functia si codul COR al functiei de incadrare raman neschimbate, cum este corect sa ... (vezi toată discuția)
Schimbare incadrare in cim Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA Un salariat asistent medical generalist ii corespunde cod cor 222101.A promovat examenul de asistent medical principal.Codul COR pentru aceasta functie este ... (vezi toată discuția)