avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... schimbare incadrare in CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

schimbare incadrare in CIM

Un salariat asistent medical generalist ii corespunde cod cor 222101.A promovat examenul de asistent medical principal.Codul COR pentru aceasta functie este tot 222101 (sau nu am gasit eu altceva).
Actul aditional in acest caz cum se intocmeste avand in vedere ca nu se schimba codul COR?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:44, 25 Februarie 2014
Actul aditional se incheie numai daca se modifica functia, nu si codul COR.
Daca fac actul aditional cu data de astazi dar modificarea incepand cu data de 01.02.2014 si transmiterea in Revisal tot astazi ma incadrez in termenele legale?
Termenul stiu ca era 20 de zile lucratoare .
Termenul de transmitere este de 19 zile lucratoare si se calculeaza de la data de 01.02.2014.

In speta, ultima zi de transmitere este data de 27.02.2014.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare cor conform ordin 123/123/2015 crenguta79 crenguta79 Buna ziua. Incepand cu 09.03.2015 a fost introdus cod COR pentru postul de asistent medical radiologie, iar incepand cu mai 2016 a fost modificat si Revisalul ... (vezi toată discuția)
Act aditional modificare post lpanait lpanait Buna ziua, In conditiile in care unui angajat i se modifica postul, dar functia si codul COR al functiei de incadrare raman neschimbate, cum este corect sa ... (vezi toată discuția)
Schimbare functie IulianRD IulianRD Un salariat care are contract de munca inregistrat cu functia de a[b]sistent medical generalist ( cod cor 222101)[/b] a obtinut o noua specializare: ... (vezi toată discuția)