avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Auto primit donatie - tara nonUE
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Auto primit donatie - tara nonUE

Buna ziua,
Am primit donatie un autovehicul de la un ONG dintr-o tara nonUE, mai precis din Liechtenstein.
Va rog sa imi spuneti ce documente voi avea nevoie la intrarea in tara cu masina (pe roti, nu platforma), in conditiile in care aceasta a fost primita prin donatie si nu achizitionata.
Mentionez ca donatorul ne va preda masina in Austria, nu in Liechtenstein, urmand ca noi sa tranzitam Austria si Ungaria, pana la intrarea in tara.

Multumesc,
Marius

Alte discuții în legătură

Bună ziua, se da următoarea situatie: masina înmatriculată ... Arrinakate Arrinakate Bună ziua, Se da următoarea situatie: Masina înmatriculată în străinătate în Ungaria în apropiere de întrarea în tara se defectează și este ... (vezi toată discuția)
Numerele de handler madelines madelines Am si eu o intrebare si tare as vrea un raspuns cat de clar ... - Unde pot sa aflu eu care este regimul de folosire a numerelor de handler germane,nu ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto ContSters331936 ContSters331936 Buna ziua. Am achizitionat si eu de curand o masina de la un tip care a adus-o pe platforma din Austria mentionez ca masina nu are numere. Trebuie sa dea o ... (vezi toată discuția)