avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare Buletin
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare Buletin

Buna ziua, locuiesc cu concubina mea in casa mamei sale care a decedat anul trecut. Precizez ca nu a facut succesiunea la casa. Fostul sot o obliga prin hotarare judecatoreasca sa isi schimbe numele de pe buletin.
Cum poate sa isi schimbe numele sau sa faca buletinul daca ea nu este proprietara ?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 21:45, 19 Noiembrie 2018
Buna seara
Va avea carte de identitate provizorie ca sa puteti, intr-un an cat e valabila, sa dezbata succesiunea.
Dupa aceia isi face C.I normal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare carte de identitate dupa divort,dar fara partaj inca constan constan Buna ziua! Dupa ce hotararea de divort este definitiva si irevocabila pot schimba cartea de identitate careia i-a expirat termenul de valabilitate la ... (vezi toată discuția)
Probleme cu buletinul Gabriela-M Gabriela-M Buna ziua ! Acum vreo 13 ani, un nepot a fost luat in spatiu (pentru buletin ) de catre o matusa a tatalui sau ( tatal sau fiind crescut de acea matusa ... (vezi toată discuția)
Schimbare buletin expirat Artemis256 Artemis256 Am urmatoarea situatie: Trebuie sa imi schimb Cartea de identitate si nu pot dovedi ca spatiul in care locuiesc imi revine de drept. Locuiesc in casa mamei ... (vezi toată discuția)