avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... radierea unei masini inmatricuoata in Romania si ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

radierea unei masini inmatricuoata in Romania si vandute in Germania

Avand defectiuni majore la masina mea nu aveam alta solutie decat sa o dau acolo pe ori ce suma sa ppt ajunge axcasa reparatia cutiei de viteze automate costa enorm. Am facut contract de vanzare cu o firma specializata din Germania mi-au dat o suma rezonabila si am plecat cu trenul. Aici in Ro mi se cere copie după Briful mare si mic de inscriere a masinii acolo de catre cumpărătorul germna dar cara a zis ca nu o inscrie incearca sa o repare daca poate , daca nu , o dezmembreaza Pot sa o radiez aici in Romania doar in baza contractului de vanzare cumparare ( Kaufentrag) facut cu firma germana acolo? ca alte acte nu am Sunt persoana fizica Va multumesc

Alte discuții în legătură

cum radiez masina vanduta unui cetatean german cu domiciliu in germania? C.Niculescu C.Niculescu Am masina inmatriculata in Romania sunt cetatean roman , vreau sa o vand unui cetatean german cu domiciliul in Germania . Ce acte imi trebuie sa o radiez ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto masina din germania dan73nik dan73nik As dori sa cumpar o masina din Germania, ca apoi sa o inmatriculez in Romania. Ce stiti despre inmatricurea pe baza de factura ? Influenteaza asupra taxei de ... (vezi toată discuția)
Imprumut ionut_printi ionut_printi Buna ziua. as dorii sa ma ajutati si pe mine cu niste raspunsuri. Am sa va povestec. Acum o luna am gasit o masina pe internet marca ROVER 75. Dupa mai multe ... (vezi toată discuția)