avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Rapoartele scoase din casa de marcat (jurnal ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Rapoartele scoase din casa de marcat (jurnal electronic)

Buna Ziua,
Rapoartele scoase din casa de marcat (jurnal electronic) ce spatiu virtual trebuie sa trimitem spre ANAF si la ce termen? Multumesc
Ultima modificare: Marți, 20 Noiembrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Constantin Vera , Contabil 10:25, 5 Decembrie 2018

Buna ziua,

Raportarea trebuie efectuata pana in data de 20 a lunii, pentru echipamentele fiscale pe care s-au inregistrat vanzari in luna anterioara.
Declaratia A4200 validata cu un soft Duk integrator se depune dupa ce in prealabil este semnata electronic, prin portalul eguvernare.

Detalii aici
[ link extern ]
si aici
[ link extern ]
si daca nu am fost nici o activitate? nu trimitem nimic?


Întrebare adresata ANAF: Pentru bonurile fiscale emise pentru servicii (...), care aplicație pentru transmiterea declarației fiscale trebuie folosită? În luna în care nu s-a emis vreun bon fiscal cu casa de marcat, se mai transmite declarația?
Răspuns: Dvs transmiteți A4200 pentru lunile în care sunt emise bonuri fiscale și F4109 pentru lunile în care aparatele de marcat electronice fiscale nu sunt utilizate.

F4109 gasiti aici:

[ link extern ]
Multumesc
O zi buna

Ultima modificare: Marți, 20 Noiembrie 2018
imike1, utilizator
Buna ziua

De unde sa primim certificat digital calificat (pt.incarcarea decl.f4109) ?

Alte discuții în legătură

Raportare on-line din casele de marcat kisskontir kisskontir Cum se procedeaza concret pentru a raporta rulajul lunii din casele de marcat cu jurnal electronic? (vezi toată discuția)
Declaratia 4109 sau 4200 la casa de marcat bartanvanina@gmail.com bartanvanina@gmail.com Buna ziua, Am transmis catre ANAF, declaratia F4109 pentru luna 12 anul 2018 deoarece nu a fost utilizata de catre noi. A ajuns la noi in 18,01,2019. ... (vezi toată discuția)
Declaratia catre anaf pentru noua casa de marcat Luminita Stefan Luminita Stefan Buna ziua !Pentru contribuabilii mici obligativiatatea schimbarii este cu 01.11.2018,cei care au achizitionat mai devreme au obligatia transmiterii declaratiei ... (vezi toată discuția)