avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozitare compensatiei pentru atingerea integritatii ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozitare compensatiei pentru atingerea integritatii corporale cf. Legii 346/2002

Asa cum prevede si Legea nr. 346/2002 privind asigurarea pentru accidente de munca si boli profesionale, cuantumul compensatiei pentru atingerea integritatii se stabileste in functie de gravitatea leziunii, in limita unui plafon maxim de 12 salarii medii brute, comunicate de Institutul National de Statistica.
Cum se impoziteaza/taxeaza aceasta compensatie? Ca orice venit salarial sau nu?
Ultima modificare: Marți, 20 Noiembrie 2018
IulianC., utilizator

Alte discuții în legătură

Compensatie pentru atingerea integritatii oleinicmarcel oleinicmarcel am boala profesionala din 2003 pot beneficia de indemnizatie de atingerea integritati (vezi toată discuția)
Compensatia pentru atingerea integritãtii misu1972 misu1972 Buna ziua . Va rog respectuos sa imi spuneti daca , in situatia mea , as putea beneficia de compensația pentru atingerea integrității = 12 salarii ... (vezi toată discuția)
Compensatie pentru atingerea integritatii argesanu11 argesanu11 buna ziua..tatal meu a suferit un accident de munca acum 2 luni si am aflat ca poate depune o cerere tip pentru a obtine o \"compensatie pentru atingerea ... (vezi toată discuția)