avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Camera de vanzare de PATRU metri2? Teapa?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Camera de vanzare de PATRU metri2? Teapa?

Salutare! Un individ/agentie imobiliara(nu pot sa-mi dau seama) vinde o camera de 4mp cu 4000 de euro. Este vorba despre acest anunt: [ link extern ]

Ideea este ca mi se pare extrem de ciudat pentru ca anuntul respectiv are un numar de telefon de Orange si cand ma uit la cate anunturi sunt postate de respectivul apare doar anuntul acesta ceea ce ar indica ca este privat/proprietarul.

Daca ma mai uit putin pe site-ul acela descopar ca mai este valabil un anunt tot in aceeasi locatie, cu aceeasi gresie si faianta de 10.000 de euro doar ca pt 11 mp doar ca e un numar de Vodafone si are multe anunturi postate ceea ce indica ca este agentie imobiliara. Al doilea anunt este acesta: [ link extern ]

NU INTELEG NIMIC! Si tind sa cred ca e o mare teapa pentru ca nu inteleg cine ar vinde 4mp si ce fel de camera este aceea in blocul respectiv. Din al doilea anunt reiese ca agentia asta imobilaira de fapt ar detine mai multe camere la demisolul blocului si le-ar putea vinde separat.

Cum ar trebui sa procedez ca sa nu fiu tepuit? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 06:44, 21 Noiembrie 2018
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
ravaell a scris:


Cum ar trebui sa procedez ca sa nu fiu tepuit?


Să vă gândiți că la pușcărie capacitatea legală de deținere este calculată la o suprafață de PATRU metri pătrati pentru fiecare deținut.

Dacă vă doriți așa o „unitate locativă”, nici nu trebuie să dați banii pe ea. În acest domeniu „imobiliar” are Statul oarece oferte... Gratis!
(Sper că aveți simțul umorului, altminteri sună aiurea postarea mea).




Ultima modificare: Miercuri, 21 Noiembrie 2018
romascanu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietari treziti-va - vanzare imobile prin agentie dasca7777 dasca7777 Nu inteleg de ce proprietarii nu dau anunturi mai multe pe siteuri si prin ziar. Oriunde sun imi raspunde o agentie imobiliara , care imi ofera detalii si care ... (vezi toată discuția)
Cum putem acorda vouchere ca intermediari? ady80 ady80 Un dezvoltator imobiliar vinde apartamente si ofera un comision agentiilor imobiliare care ii aduc cumparatori. Eu am o firma de IT, care detine un site de ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor abserban abserban In ce masura prealuarea de informatii de pe site-uri de internet incalca legea drepturilor de autor ? Sa zicem ca vreau sa preiau anunturi publicate pe alt ... (vezi toată discuția)