avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... CE POT RISCA?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

CE POT RISCA?

Buna,
De la inceput vreau sa precizez faptul ca in urma cu 3 ani am achizitionat o masina pentru care am emis un bilet la ordin ulterior fiina fara acoperire iar masina intre timp am vandu-to unei persoane.Procurorul mi-a dat neup dar s-a facut plangere impotriva rezolutiei si am fost din nou chemat si pus sub invinuire.Problema e ca eu nu m-am mai prezentat la politie pt audieri si acum sunt chemat la parchet probabil tot pentru audieri.Eu sunt plecat din tara si ma intorc doar peste un an.As vrea a intreb ce se poate intampla?Este posibil cand ma intorc sa ma aresteze sau mai stiu ce?Fapta a fost facuta acum 3 ani.Cand se prescrie?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:21, 15 Noiembrie 2009
Va sfatuiesc sa va angajati un avocat care sa va reprezinte in fata organelor de urmarire penala si instanta de judecata.
Momentan fapta nu se prescrie, fiind in faza de urmarire penala. Este interesant de stiut si care este infractiunea pentru care sunteti cercetat....este cumva inselaciune? In functie de pedeapsa prevazuta de lege pentru infractiunea savarsita se poate zice si cand se va prescrie raspunderea penala.
Daca se ajunge la instanta de judecata si veti fi condamnat, atunci trebuie sa asteptati prescriptia executarii pedepsei....care si aceasta difera in functie de pedeapsa primita....incepe de la 3 ani pt amenda penala si pana la 20 de ani.
Sunt invinuit pentru inselaciune
Pot sa ma condamne in lipsa si daca da dupa cat timp se prescrie?
Eu zic sa va angajati avocat.
Daca stati asa e posibil sa va treziti cu un mandat de arestare.
Apoi va extradeaza
Nu cred ca o sa apucati sa beneficiati de prescriptie.Aveti nevoie de avocat care sa se intereseze de cazul dvs. si sa inteleaga clar care este situatia.

avocat Claudiu Lascoschi
Ultima modificare: Duminică, 15 Noiembrie 2009
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pedeapsa cu suspendare??? dd84 dd84 Buna ziua, As dori sa va adresez urmatoarele intrebari. O persoana a fost condamnata la 4 ani de inchisoare cu executare pentru furt calificat. A fost ... (vezi toată discuția)
In cat timp se prescrie o pedeapsa cu inchisoarea? Maria270 Maria270 Buna ziua, As dori sa stiu in cat timp se prescrie o pedeapsa finală de 4 ani închisoare şi 2 ani pedeapsă complementară? Momentan nu ma aflu in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - furt masina alexandru_pan alexandru_pan va rog ajutati-ma cu un raspuns,In 2008 am cumparat o masina cu suma de 30000 de euro vanzatoru spunandu-mi sai dau bani si facem actele in 2-3 saptamani ... (vezi toată discuția)