avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Numar auto gresit pe contract v-c
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Numar auto gresit pe contract v-c

Buna ziua, recent am vandut un autoturism dar am tiparit gresit numarul de pe placile de inmateiculare, in loc de 4 am pus 8, in rest toate datele sunt corecte, nume, adresa, serie sasiu, etc.. Am trecut pe la DITL si a fost scos si de la impozit dar am fost contactat de noul proprietar sa ma intrebe ce face deoarece la DRPCIV e posibil sa il intoarca din drum din cauza acestui numar tiparit gresit. Credeti ca se poate rectifica la DRPCIV in momentul in care face transcrierea?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Transcriere drept proprietate autovehicul cu sechestru gunofbrixton gunofbrixton Buna seara! In data de 19.09.2023 am achizitionat un autovehicul de la o persoana fizica din Bucuresti, inregistrand copiile contractelor atat la DITL Sector ... (vezi toată discuția)
Procedura vanzare/radiere auto cristiana_h cristiana_h Buna seara, Ne puteti lamuri cu privire la obligatiile vanzatorului in cazul instrainarii unui autovehicul? Situatia sta in felul urmator: - am vandut ... (vezi toată discuția)
Cum sa radiez un autoturism? popadragos08 popadragos08 Acum 8 ani am vandut un autoturism dacia vechi din '70 fara acte.Cum pot sa-l radiez de la Financiar daca nu stiu nimic despre masina si nu am nici un ... (vezi toată discuția)