avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... adunare generale
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

adunare generale

Am urmatoarele probleme:
1. Ce se intampla daca eu si asociatul meu nu ne intelegem cu privire la schimbarea administratorului sau la alta problema ce necesita hotararea asociatilor. Mentionez ca avem 50% respectiv 50% din capitalul societatii.

2. In anul 1995 am fost de acord ca la domiciliul meu sa aiba sediul social firma X. In acel an nu era nevoie de contract de inchiriere sau comodat ci numai de acordul scris al propietarului neprecizandu-se durata. Acum doresc ca la domiciliul meu sa nu mai figureze sediul social al firmei X. Cum se procedeaza ?

multumesc
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 19:12, 27 Aprilie 2006
Fa o actiune de retragere din societate, solicitand in acelasi timp 50% din activul net.
Procedura prealabila- notificarea asociatului cu privire la pretentiile tale:-/

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu ion_ceci ion_ceci Am urmatoarele probleme: 1. Ce se intampla daca eu si asociatul meu nu ne intelegem cu privire la schimbarea administratorului sau la alta problema ce ... (vezi toată discuția)
Solutii???!!!!! serenne79 serenne79 Buna ziua, As aprecia foarte mult daca m-ati putea ajuta cu niste sfaturi. Sunt asociat si administrator al unei firme cu 2 asociati. Firma functioneaza ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la partile sociale si functia de administrator alex78 alex78 buna ziua sunt asociat intr-o societate comerciala si detin si functia de administrator.am incercat pe cale amiabila sa renunt dorind sa cedau partile sociale ... (vezi toată discuția)