avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț, plata pensiei de întreținere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț, plata pensiei de întreținere

Bună ziua am o nelămurire am terminat cu divorțul și sentința sa dat în 10 a 10 2018 și aștept doar sa vina hotărârea judecătorească dar în sentința data scrie ca pârâtul este obligat sa plătească copiilor din august 2018 de atunci trebuie sa îmi plătească sau de cand
Cel mai recent răspuns: Puscasu Florentina , utilizator 09:33, 22 Noiembrie 2018
Da, din august 2018 pana la majoratul copiilor.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Dupa legalizarea sentintei il somati pe tatal copiilor sa va dea banii conform sentintei
Nu vrea, va adresati unui executor judecatoresc.
Da, daca scrie din august 2018 de atunci va trebui platita pensia daca, intre timp, nu a achitat diverse sume.
Da, din august 2018 este obligat la plata.
Mulțumesc mult pentru răspuns dar eram curioasa sa știu de ce nu ia dat sa plătească de când am început procesul sau de cand am băgat dosarul pt divort de anul trecut
Deocamdată nu a achitat nici o suma de bani de 7 ani îmi cresc copiii singura fără nici un ajutor din partea lui

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara in suma fixa bilibokzsuzsa bilibokzsuzsa Am divortat acum doi ani. Din casnicie a rezultat un copil , acum are 11 ani, care a ramas la mine. conform sentintei judecatoresti fostul meu sot a fost ... (vezi toată discuția)
Recuperare pensie alimentara restanta Misha01 Misha01 Buna ziua, In urma unui proces lung de divort care s-a finalizat de curând, am obtinut custodia celor 2 minori aflati in intretinere. Mentionez ca actiunea ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare Alina2018 Alina2018 Buna ziua ! In urma divortului la notariat fostul sot a fost de acord sa achite 1000 de lei pentru 2 copiii, ulterior a refuzat vehement sa plateasca si i s a ... (vezi toată discuția)