avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație

As dori sa stiu dacă pot beneficia de indemnizație ținând cont că sunt in concediu de creștere bebe(1an si 4 luni)? Acum sunt însărcinată 4 săpt. Mai pot beneficia de indemnizație pt al doilea copil? Sau cum pot proceda? Multumesc.

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:15, 21 Noiembrie 2018
Care este data de sfarsit a primului CCC si data de nastere a celui de-al doilea copil?
Ultima modificare: Miercuri, 21 Noiembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil pt studente la zi eliza_g eliza_g Buna ziua. Sunt studenta in anul III (zi). Am un copil de 5 luni si beneficiez de indemnizatie pt cresterea acestuia. De curand am aflat ca sunt din nou ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate Elena.mara Elena.mara Buna seara. As dori sa stiu dacă pot beneficia de indemnizație ținând cont că sunt in concediu de creștere bebe(1an si 4 luni)? Acum sunt însărcinată ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pentru al doilea copil dutcaandrea dutcaandrea Buna ziua as dori daca se poate raspuns la o intrebare din data de 23 mai 2015 sant in concediu de maternitate pe perioada de 2 ani cu toate formele legale ... (vezi toată discuția)