avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sentinta Divort Definitiva
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sentinta Divort Definitiva

Buna seara,

Pe 20 oct mi s-a pronuntat divortul prin acord comun si revenirea mea la numele anterior. Acum 2 zile a sosit si acasa sentinta.
Rog sa-mi spuneti exact ce fac acum. Astept sa treaca exact 30 de zile si ma duc la tribunal s-o fac definitva si irevocabila sau ma pot duce pana in 30 de zile, de exemplu sapt viit?
E vb de Tribunalul sect 1, desi nu cred ca are nici o importanta. Taxa aferenta timbrului judiciar o platesc la Adm financiara unde am platit si cand am depus actele pt divort?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: otyl , utilizator 15:28, 16 Noiembrie 2009
Judecatoria sectorului 1 Bucuresti se numeste institutia!Puteti sa o legalizati dupa trecerea a 30 zile fara a lua in calcul ziua in care incepe sa curga termenul si nici cea in care se sfarseste.Eu va recomand sa mergeti dupa 35-40 zile, ca sa nu aveti surprize ,sa nu fie comunicarile venite la dosar.
Multumesc frumos de raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare definitiva si irevocabila merda merda Procesul pe fond a fost in sector 6, iar apelul a fost la TMB. De unde primesc hotararea judecatoreasca definitiva? Trebuie sa ma duc eu sa o iau sau soseste ... (vezi toată discuția)
Divortul David1991 David1991 prietenul a divortat si procesul a fost in data de 27.09.2013 pronuntarea in data de 11.10.2013 cu drept de apel in 30 de zile insa actele au sosit numai pe ... (vezi toată discuția)
Solutionare porces de divort - recurs christiana_alex christiana_alex Buna ziua, va rog sa ma ajutati sa imi clarific o problema: in procesul de divort am primit ca solutionare desfacerea casatoriei din vina exclusiva a sotului, ... (vezi toată discuția)