avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa inmatriculare

In sept 2008 am platit 2839 euro taxa inmatriculare ( 9518lei la cursul de atunci). Pe 30 octombrie 2018 mi s-au virat in cont suma de 9518 lei.
Numai diferenta de curs este de 800 euro, fara a mai vorbi de dobanda pe 10 ani.
Vreau sa fac o contestatie, dar nu cred ca se va rezolva ceva.
Ce ma sfatuiti sa fac?
Cu multumiri
Gabriel. sagggabriel@gmail.com
Cel mai recent răspuns: Ionuț Olteanu , Avocat 19:28, 21 Noiembrie 2018
Normele de punere în aplicare a oug52/2017 prevăd faptul că mai întâi se restituie suma platita reprezentând taxa, iar ulterior dobânda aferentă. Sfatul meu este sa mai așteptați deoarece sunt șanse să vă intre și dobânda, eventual puteți merge la ANAF sa solicitați lămuriri. Succes!
Cu considerație,
Av. Olteanu Ionuț

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de poluare auto Iulian.Mariusica Iulian.Mariusica Buna ziua .....dacă am primit câteva rate din banii pe care i.am castigat in instanta pentru taxa de mediu sau timbru nu mai stiu exact si de un an jumate nu ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto in euro sau in lei ? oldestwolf2000 oldestwolf2000 buna seara ! este relativ complicat cu inmatricularea fara plata taxei, respectiv te poti astepta ca tii masina in fata blocului ceva vreme, cu toate ca vei ... (vezi toată discuția)
Executare silita- litigiu cu angajatorul familistu familistu În 2012 noiembrie am câștigat la Curtea de apel Timișoara un proces cu angajatorul, în speță primăria. Trebuie sa mi se restituie ... (vezi toată discuția)