avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita- litigiu cu angajatorul
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita- litigiu cu angajatorul

În 2012 noiembrie am câștigat la Curtea de apel Timișoara un proces cu angajatorul, în speță primăria. Trebuie sa mi se restituie niște sume de bani imputate prin dispozitia primarului. am depus deja 2 cereri la registratura primarie pentru punerea in executare a sentintei. nici pina azi acea sentinta nu a fost pusa in executare in sensul restituiri banilor. care ar fi pasi care trebuie sa ii urmez mai departe. sa caut un executor judecatoresc sau ce ma sfatuiti sa fac.

cu multumiri
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 20:43, 9 Mai 2013
Incepeti procedura executarii silite prin intermediul executorului judecatoresc.
Buna ziua,
1. Legalizarea sentintei;
2. Angajarea unui executor care sa va duca la indeplinire sentinta, onorariul acestuia urmand a fi luat tot de la primarie.
av. Gabriel Klein Kiritescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta civila de punere in posesie amanata din 2009.abuz? dragosm1969 dragosm1969 Am o Sentinta Civila din 2009, definitiva si irevocabila, de punere in posesie a unei suprafete de padure, cu emiterea Ordinului Prefectului de aprobare pentru ... (vezi toată discuția)
Valabilitate proces verbal elenaandra elenaandra Buna ziua, Va rog sa mi spuneti cata valabilitate are un proces verbal prin care o institutie publica(primarie) isi ia angajamentul sa atribuie o locuinta ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie gemeni adboi adboi Salutare. Am legalizat sentintele ( pe cea de la Tribunal cat si pe cea de la Curtea de apel). Cum le pun in executare? (vezi toată discuția)