Sunt căsătorită de 3ani iar de 1luna suntem separați.mentionez ca am parasit domiciliul conjugal datorita violențelor verbale (repetate) ale sotului.avem un copil de 1an si 8luni care momentan este cu mine la părinții mei.as vrea sa stiu daca in perioada asta pana la divort soțul are dreptul sa ia copilul la el??il.. vizitează de câteva ori pe zi.duminica i-l las câteva ore. Precizez ca el bea foarte mult si era violent verbal și în prezența copilului. În noaptea în care am parasit domiciliul (care îi aparține de fapt unchiului lui) nu am putut lua copilul.iar a doua zi el l-a luat cu el fără știrea mea si l-a dus la munte la niste rude. Urmarea acestui fapt a fost 3saptamani de tratament medicamentos pt copil. Mi l-a incredintat a 3-a zi abia dupa ce a fost un echipaj de poliție sa discute cu el.si a spus că mi-l lasa mie pentru ca ii e greu.
Buna seara,
Copilul este mic si daca cele relatate sunt dovedibile cu PROBE (martori sau altele asemenea) atunci are voie sa vada copilul in prezenta dumneavoastra.
Solicitati acest lucru si in instanta la stabilirea programului de vizitare.
Laura David
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Da, domnule avocat Claudiu Lascoschi,aveti dreptate. Dar copilul trezit la ora 2 noaptea a plâns pana a răgușit in încercarea de a i-l lua. Il ținea în brațe și nu ii dădea drumul.i l-am luat de 2 ori si l-a luat cu forta. ca părinte oare nu v-ar durea sufletul sa il vedeti cum celalalt parinte il bruscheaza cuprins fiind de aburii alcoolului.nu am mai incercat sa il iau cu forta tocmai pentru a înceta scandalul si gălăgia,fapte care au cauzat plânsul si lacrimile micutului..nu ca nu am vrut copilul.
Sa stiti ca o mama care pleacă fără copil poate avea mari probleme în justiție.
Justiției nu ii pasa de.motive cel mai adesea...
Stiti ca justitia este oarbă...